Frisör

Klippning

Hos oss är alla välkomna! Vår åldersgrupp är 0 till 100 och vi har en bred kunskap för att tillgodose allas behov. Try us!

Frisör

Färgning

vi gör de flesta färgbehandlingar på marknaden. Hör av dig.

Frisör

Styling

Nu är det bal och bröllopstider. Vi hjälper dig gärna!

Frisör

Extensions

Vi jobbar mycket med hårextensions, både som helförlängning eller för förtjockning. Är du nyfiken tveka inte att höra av dig.

Välkommen till

Stenungsund

Sommaren är här!!! Men vi stänger inte för det!

AKTUELLT HOS OSS!

Ny prislista och ändring på rabatter

Lite ändringar har det blivit men störst är att vi ändrat dagar och regler för PENSIONÄR & BARNRABATTERNA. Vi har lite ändringar i priser och på Pensionär och Barn rabatterna.

Hairtalk hårförlängning

Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Nu har de flesta gått utbildningen för att få sätt hårförlängingen hairtalk. Välkomna till oss för konsultation!

Lite uppdateringar! =)

Nu är vi igång på riktigt i nya lokalen! Vi vill tacka alla som kom på vår nyinvigning och vi hade en fantastisk dag med er! Alla dragningar ligger på vår Facebook sida! =)

INSTAGRAM


 

Instagram image

THIS IS US 🌟 #aquahårstenungsund

@aquashair

 

Instagram image

Glöm inte Farsdag nu på söndag 11/11 👨🏽 Vi har perfekta presenterna till alla fantastiska pappor! 🌟 #aquahårstenungsund #frisörstenungsund

@aquashair

 

Instagram image

NYHET! Body Builder från Living Proof 🌟 Detta är en fyllighetsgivande spray som anpassas efter just dina behov och skapar omedelbar fyllighet med luftighet och rörelse ✨ ...

@aquashair