Frisör

Klippning

Hos oss är alla välkomna! Vår åldersgrupp är 0 till 100 och vi har en bred kunskap för att tillgodose allas behov. Try us!

Frisör

Färgning

vi gör de flesta färgbehandlingar på marknaden. Hör av dig.

Frisör

Styling

Nu är det bal och bröllopstider. Vi hjälper dig gärna!

Frisör

Extensions

Vi jobbar mycket med hårextensions, både som helförlängning eller för förtjockning. Är du nyfiken tveka inte att höra av dig.

Välkommen till

Trollhättan

Sommaren är här!!! Men vi stänger inte för det förutom på Lördagar! Så inte förät till augusti är vi tillbaka på lördagar!

AKTUELLT HOS OSS!

Ny prislista!

Lite ändringar har det blivit men störst är att vi ändrat dagar och regler för PENSIONÄR & BARNRABATTERNA. Vi har lite ändringar i priser och på Pensionär och Barn rabatterna.

Hairtalk hårförlängning

Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Nu har de flesta gått utbildningen för att få sätt hårförlängingen hairtalk. Välkomna till oss för konsultation!

Lite uppdateringar! =)

Nu är vi igång på riktigt i nya lokalen! Vi vill tacka alla som kom på vår nyinvigning och vi hade en fantastisk dag med er! Alla dragningar ligger på vår Facebook sida! =)

INSTAGRAM


 

Instagram image

NEWS! Vi hälsar vår nya medarbetare Martina hjärtligt välkommen till Aqua! Hon gör sin första dag 13/8, men ni kan redan nu boka tid hos henne via telefon eller vår inte...

@aquahairtrollhattan

 

Instagram image

Minis är perfekta i strandväskan 🌿#AQUAHÅRTROLLHÄTTAN #ELEVENAUSTRALIA #SESSIONMAP

@aquahairtrollhattan

 

Instagram image

ERICA OCH HENNES MAGI Swipa för före bild!#AQUAHÅRTROLLHÄTTAN #COLORME #SESSIONMAP

@aquahairtrollhattan