Frisör

Klippning

Hos oss är alla välkomna! Vår åldersgrupp är 0 till 100 och vi har en bred kunskap för att tillgodose allas behov. Try us!

Frisör

Färgning

vi gör de flesta färgbehandlingar på marknaden. Hör av dig.

Frisör

Styling

Nu är det bal och bröllopstider. Vi hjälper dig gärna!

Frisör

Extensions

Vi jobbar mycket med hårextensions, både som helförlängning eller för förtjockning. Är du nyfiken tveka inte att höra av dig.

Välkommen till

Trollhättan

Nu lider sommaren mot sitt slut och det innebär mycket roligt hos oss. Nyheter i produkthyllan och Vi har en ny/gammal frisör i vårt team! Vi hälsar Martina varmt välkommen tillbaka till oss på Aqua! Å välkomna att fixa era sommar hår och förbered er för lite höst! Vi hjälper er Kram

AKTUELLT HOS OSS!

Ny prislista!

Lite ändringar har det blivit men störst är att vi ändrat dagar och regler för PENSIONÄR & BARNRABATTERNA. Vi har lite ändringar i priser och på Pensionär och Barn rabatterna.

Hairtalk hårförlängning

Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Nu har de flesta gått utbildningen för att få sätt hårförlängingen hairtalk. Välkomna till oss för konsultation!

Lite uppdateringar! =)

Nu är vi igång på riktigt i nya lokalen! Vi vill tacka alla som kom på vår nyinvigning och vi hade en fantastisk dag med er! Alla dragningar ligger på vår Facebook sida! =)

INSTAGRAM


 

Instagram image

VÅRAN GRYMMA ERICA DID IT! Idag avslutade hon sin Session.salon utbildning med bravur! Idag skulle det göras en egen tolkning på modell om hur man inspireras av Kevin.m...

@aquahairtrollhattan

 

Instagram image

Idag spenderar Erica dagen i Göteborg, för sista steget, GRADUATION! #AQUAHÅRTROLLHÄTTAN #KMSESSIONSALON #KEVINMURPHY

@aquahairtrollhattan

 

Instagram image

MAGISKT HÅR BY MARTINA 😍#AQUAHÅRTROLLHÄTTAN #COLORME #SESSIONMAP

@aquahairtrollhattan