Prishöjning

På grund av våra ökade omkostnader så kommer vi nu behöva göra en prishöjning, detta kommer att ske från och med 1 Mars 2023.

Ny länk till vår bokning

Kära kunder, vi har nu bytt bokningssystem till bokadirekt.se vilket innebär att ni kommer få göra nya konton där om ni inte redan har ett bokadirekt konto.

 

Vi vet att det kan bli lite krångligt nu i början men vi tackar ödmjukast för er hjälp och förståelse.

 

Kram från Aqua-tjejerna

Klicka på länken så kommer ni direkt till bokningen för oss bokadirekt.se

En sommar på Smögen-bryggan!

Vem vill inte iväg till klippor och hav när den svenska sommaren står för dörren? Nu har du chansen att hyra boende genom oss till en fantastisk lägenhet som ligger mitt på Smögen-bryggan. För att hitta lediga datum och kontaktperson gå in på vår sida via Airbnb och boka din sommarsemester redan idag!

Prishöjning 1 April

Nu när våren äntligen är här så är det dags för förändringar både för er och oss och det betyder att vi bl.a. kommer höja våra priser. Detta sker i enlighet med vårt kollektivavtal som våra anställda jobbar under så detta är anledningen till prishöjningen. Här har ni nu våran nya prislista!

Soliga hälsningar

Aqua tjejerna.

Lina är tillbaka!

Efter 5 år på gästspel i Göteborg är hon nu äntligen tillbaka hos oss. Vi är glada att få hälsa Lina tillbaka till vårt team här på Aqua.

Ny prislista och ändring på rabatter

Lite ändringar har det blivit men störst är att vi ändrat dagar och regler för pensionär & barnrabatterna.
Vi har lite ändringar i priser och på pensionär och barnrabatterna.
Pensionärsrabatten gäller alla vardagar fram till klockan 12.30 (60kr rabatt).
Barnrabatten gäller Måndag-Torsdag 0-10år (60kr rabatt)

Hairtalk hårförlängning

Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Nu har de flesta gått utbildningen för att få sätt hårförlängingen hairtalk.   Välkomna till oss för konsultation!

Hår av bästa kvalitet

För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

Marknadens mest skonsamma isättning

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att utbilda och träna alla auktoriserade Hairtalkfrisörer. Därför kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

Lite uppdateringar! =)

Nu är vi igång på riktigt i nya lokalen! Vi vill tacka alla som kom på vår nyinvigning och vi hade en fantastisk dag med er! Alla dragningar ligger på vår Facebook sida! =)

Vi har ju även två nyheter hos oss, Vår fina nya herr del där vi nu kan erbjuda slätrakning, skäggklipp och de bästa herrprodukterna för både hår, skägg och hud =).   Och vårt Spraytan rum är nu färdigt och i full gång. Vi kommer ha ett introduktionspris nu under nån månad så ring för mer information.

Även Marie-Teres och Linn är nu igång igen vissa dagar i veckan och det är lagom till att Tessan åker på lång resa å e inte tillbaka förän i Juni!

Välkomna till oss och 2017 xoxoxo team Aqua

Stenungsund

Öppettider

Måndag – Fredag   09 – 19
Lördag   09 – 16
Söndag   11 – 16