Dam, Herr & Barn

Ring om du behöver vidare guidning i valet av tid.
Konsultation, inspiration och teknik från oss. Därefter tvättar och klipper vi efter din önskan. Vi avslutar med fön och styling.

Nyhet!!!SpaKlippning
Klipp 45 min med extra huvudmassage, varm handduk och stärkande, vårdande kur för håret från Kevin Murphy annpassad efter ditt hår.

Klipp 60 minuter: Tvätt och fön, styling ingår. Är för dig som har eller vill ha en avancerad frisyr och styling så som plattning eller lockar.

Klipp 45 minuter:  Tvätt och styling ingår. Rekommenderas för dam som vill toppa håret och ingen svårare styling, Även för herr som har mycket hår eller vill ändra sin frisyr.

Klipp 30 minuter Ej tvätt men styling ingår. Är rekommenderad för dig som har kort hår eller brukar ha maskin i nacke och på sidor.

Barn klipp upp till 10 år:  RABATTEN på 60kr kan utnyttjas MÅNDAG-TORSDAG (kan ej kombineras med andra rabatter)
(OBS!!! Om barnrabatten ska utnyttjas skall barnets hår vara rent och utkammat när de kommer)

Maskin klippning eller Puts: För dig som kör med maskin på hela huvudet eller som bara vill tunna ur håret eller ta bort lite runt öron och i nacke.

Våra duktiga lärlingar klipper till billigare priser alla dagar.

Ring eller kom in för mer information Tel: 0303-771885

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan. Utebliven tid debiteras

Rabatter

Aquahår Stenungsund

Pensionärs rabatt på vardagar mellan kl 9.00-12.30.  60 krBarnrabatten på 60kr kan utnyttjas MÅNDAG till TORSDAG(kan ej kombineras med andra rabatter)