Nyheter från Aqua Hår i Stenungsund

 • Ny prislista!!!

  Nu är April här igen och det innebär inte bara att värmen kommer in utan oxå att våra priser justeras en aning!

  Det kommer snart komma en ny hemsida så de nya priserna kommer läggas upp där men finns oxå på internetbokningen!

  Ha en härlig vår Kramar Team Aqua

  Läs mer ›
 • Hairtalk hårförlängning

  Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Nu har de flesta gått utbildningen för att få sätt hårförlängingen hairtalk.   Välkomna tilloss för konsultation!

  Hår av bästa kvalitet

  För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

  Marknadens mest skonsamma isättning

  Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

  För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att utbilda och träna alla auktoriserade Hairtalkfrisörer. Därför kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

  Hår som andra drömmer om

  Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.
  Läs mer ›
 • Lite uppdateringar! =)

  Nu är vi igång på riktigt i nya lokalen! Vi vill tacka alla som kom på vår nyinvigning och vi hade en fantastisk dag med er! Alla dragningar ligger på vår Facebook sida! =)

  Vi har ju även två nyheter hos oss, Vår fina nya herr del där vi nu kan erbjuda slätrakning, skäggklipp och de bästa herrprodukterna för både hår, skägg och hud =).   Och vårt Spraytan rum är nu färdigt och i full gång. Vi kommer ha ett introduktionspris nu under nån månad så ring för mer information.

  Även Marie-Teres och Linn är nu igång igen vissa dagar i veckan och det är lagom till att Tessan åker på lång resa å e inte tillbaka förän i Juni!

  Välkomna till oss och 2017 xoxoxo team Aqua

  Läs mer ›
 • Ny prislista och ändring på rabatter.

  Lite ändringar har det blivit men störst är att vi ändrat dagar och regler för PENSIONÄR & BARNRABATTERNA.

  Vi har lite ändringar i priser och på Pensionär och Barn rabatterna.

  Pensionärsrabatten gäller alla vardagar fram till klockan 12.30.     (60kr rabatt)

  Barnrabatten gäller Måndag-Torsdag    0-10år  (60kr rabatt)

   

  Läs mer ›
 • VÅR NYA SALONG ÄR NU IGÅNG!!! VÄLKOMNA!

  Nu är vi äntligen igång i vår nyrenoverade lokal. Vi har fortfarande lite småfix att pyssla med men på vår invigning den 18 Februari (där ni är hjärtligt välkomna att hälsa på) ska det mesta vara klart =)

  KOM Å HÄLSA PÅ OSS Å VÅR NYA FINA SALONG!!! KRAMAR / TEAM AQUA

  Läs mer ›
 • Nu är utbygget i full gång! Så ursäkta röran!

  Nuuuuu  äntligen är vår ombyggnation på G. Detta innebär ju dock en del störningar! En stor grej är att vår handikapps ingång på baksidan är borta! Så kommer man i rullstoll nu och inte kan ta sig ner för trappa på framsidan så kan vi tyvärr inte hjälpa er under december månad =(  vi är himla ledsna för detta men det är ju absolut bara tillfälligt!!!  Vi kommer under hela Januari vara borta i Systemets gamla lokaler ut mot parkeringen då vår lokal färdigställs. =)   Så vill ni hälsa på oss där är ni hjärtligt välkomna till tillfälliga Aqua! =)    Stor kram Team Aqua

  Läs mer ›
 • MT tillbaka lite ifrån mammaledigheten!

  Nu kommer Marie-Theres börja jobba Lördagar ffrån och med Oktober! Välkomna att boka!

   

  Läs mer ›
 • Vi vill hälsa lilla Petter välkommen till världen och säga stort Grattis till Marie-Teres och Alex som den 1 februari blev stolta föräldrar till denna goding!

  Läs mer ›
 • Nu funkar telefonen igen!!!

  Vi ber om ursäkt men Tele2 har strulat med vår linje och vidarekopplat till upptaget ton men NU funkar det igen!!!

  Trevlig helg Mvh aqua

  Läs mer ›
 • 5400kr till cancerforskningen!

  Stort tack till våra fina kunder som den 3 oktober hjälpte till och samlade in pengar till Rosabandet under 3 timmar på vår Aqua Kickoff!!! Nu är pengarna där dom ska vara!!! Åter igen STORT TACK!   (PS Vi har världens bästa kunder)

  Läs mer ›